Δελτίο Τύπου Κοπής Πίτας 2018

Πάτρα,29/01/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. παρουσία και ευλογίαις εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Στην τελετή παρευρέθηκαν :

Οι  Βουλευτές  Αχαΐας κ. Ανδρέας Ριζούλης και Νίκος Νικολόπουλος,   ο Πρόεδρος  του Περιφερειακού Συμβουλίου κος Γιώργος  Αγγελόπουλος,     ο εκπρόσωπος του Δήμαρχου Πατρέων και Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κ. Θεόδωρος Τουλγαρίδης,  ο Πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Κέντρου (Π.Ε.Α.Κ.) Πάτρας κος  Νίκος Κανελλάκης, ο κ. Δημ. Κυριακίδης ως εκπρόσωπος του βουλευτή κου Φωτήλα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EUROINS  GR κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης και οι κ. Βγενόπουλος και Ζαφειρόπουλος, ο κ. Ανδρέας Μαζαράκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», η κα  Βάσω Κωτσάκη, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της TUV AUSTRIA HELLAS, ο κ. Θωμάς Γκορίλας, Πρόεδρος του Σωματείου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό Αχαΐας (ΕΨΥΕΠΕΑ),  η κ. Μαρία Αλεζάκου, εκ μέρους του Συλλόγου Διαβητικών,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»  κ. Ελευθέριος Πολυκρέτης, η κ. Νικολίτσα Παπαδοπούλου Προϊσταμένη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, η κ. Άρτεμις Διδάχου, εκ μέρους  της ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑΣ,   η κ. Κων/να Τσαγγαρά εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Γηροκομείου,  ο κ. Παναγιώτης Καλαντζής εκ μέρους  του  Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του ΜΕΡΙΜΝΑ»  ο Πρόεδρος του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας π. Ιωάννης Λαζανάς,  ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΜΕΡΙΜΝΑ κ. Νικόλαος Αντωνόπουλος, εθελόντριες  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Νοσηλευτικής και Κοιν. Πρόνοιας , η εθελόντρια του Κέντρου μας κα Νίκη Τσάκωνα, τα Μέλη του Δ.Σ., Γονείς & Φίλοι καθώς  και οι εργαζόμενοι του Κέντρου.

Την εκδήλωση επένδυσε μελωδικά το Μουσικό Σύνολο του Κέντρου μας που αποτελείται από ωφελούμενους των προγραμμάτων ΚΔ-ΗΦ  και ΚΔΑΠμεΑ, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας Μουσικοκινητικής Αγωγής κας Μαίρης Χρονοπούλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην EUROINS GR,  στο Διοικ. Συμβούλιο του Π.Ε.Α.Κ., στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων «Φειδιππίδης», στην INTERAMERICAN και στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.  και την TUV AUSTRIA HELLAS , για την ανιδιοτελή προσφορά τους  προς τους εκπαιδευομένους του Κέντρου μας.

Ευχάριστη έκπληξη για τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε η αυθόρμητη πρωτοβουλία του κου Μάκαρη, της EUROINS GR για την διάθεση χρηματικού ποσού σε δέκα εργαζόμενους και είκοσι εκπαιδευόμενους του Κέντρου μετά από κλήρωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εκπαιδευόμενοι και οι εργαζόμενοι εκφράζουν και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους για την παρουσία και την ηθική στήριξη όλους τους παρευρισκόμενους,  την Εταιρεία Καφέ PETALOSO και τον κ. Χρήστο Γεωργάτο για την συνδρομή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος