Αγιασμός 2018

Αγιασμός 2018

      

 

Πάτρα,  4/10/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00π.μ. παρουσία και ευλογίαις του Πανοσιολογιότατου Ἀρχιμ. Ιεροθέου Ἀνδρουτσόπουλου, εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Ν. Αχαΐας κος Γρηγόριος Αλεξόπουλος, ο οποίος με την ευκαιρία της εκδήλωσης ανακοίνωσε στους παρευρισκομένους για το νέο κτίριο που θα πραγματοποιηθεί από τις αρχές του έτους 2019 και ολοκληρωθεί σε δύο έτη, το Μέλος του Τομέα Υγείας Νέας Δημοκρατίας κα Έλενα Κονιδάρη-Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αυτιστικών Νομού Αχαΐας κος Θωμάς Γκορίλας,  ο Οικονομικός Διευθυντής του «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» κ. Γεώργιος Σολωμός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας π. Ιωάννης Λαζανάς, ο Εκπρόσωπος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του ΜΕΡΙΜΝΑ» κ. Παναγιώτης Καλαντζής, ο κος Τάκης Θανόπουλος της εταιρείας ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Ε., η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», οι Εθελόντριες του Κέντρου μας κα Νίκη Τσάκωνα, κ Άννα Δενδρινού και κα Ζαφειρία Φλαμή,  Γονείς και Κηδεμόνες, προσωπικό, καθώς και φίλοι του Κέντρου.

Την εκπαιδευτική χρονιά καλωσόρισε ομάδα ωφελουμένων του Μουσικού Εργαστήριου του Κέντρου με εμψυχώτρια την μουσικό κα Μαίρη Χρονοπούλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εκπαιδευόμενοι και οι εργαζόμενοι εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την παρουσία τους αλλά και την ηθική τους στήριξη.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 Με τη συχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης