Δελτίο Τύπου – Ημέρα Εμβολιασμού

Δελτίο Τύπου – Ημέρα Εμβολιασμού

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο μας κατόρθωσε να προχωρήσει στη διοργάνωση μέρας εμβολιασμού στο χώρο του, μετά από συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον  ΕΟΔΥ, τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας.

Η   μέρα   που   ορίστηκε   γι’   αυτό   το   σκοπό,   κατόπιν   συνεννόησης   με   το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήταν η Παρασκευή 16  Απριλίου 2021, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου  σε ωφελούμενους και εργαζόμενους του Κέντρου. Η δεύτερη δόση εμβολιασμού αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, επίσης στο χώρο του Κέντρου.

Την δράση υποστήριξαν το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου, κος Χ. Σαλαμαλίκης, η Διευθύντρια της Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, κα Σ. Συμεωνίδου, εθελοντές Ιατροί και Νοσηλευτές του ΕΕΣ και ομάδα του Τμήματος Σαμαρειτών Πάτρας, καθώς επίσης στην δράση παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, η Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών-Περιφερειακό Παρατηρητήριο, κα Μ. Παππά.

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και την έμπρακτη στήριξη όλων στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης