Δελτίο Τύπου _ Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

Δελτίο Τύπου _ Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

merimna new

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου

 

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ. το Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»,η Ελληνική Εταιρία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας, το Φ/Σ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ» και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας  παρουσία και ευλογίαις του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Παΐσιου, εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου  και του πατήρ Ιωάννη Λαζανά , έκοψαν από κοινού την πίτα για το 2024.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΔΣ, κος Α. Δημητρακόπουλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Κέντρου. Στην συνέχεια, απεύθυνε χαιρετισμό η κα Ανδρομάχη Σαλαμαλίκη, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α)  Νομού Αχαΐας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν :

Η κα Γεωργία Ντάτσικα – Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, ο κος Παναγιώτης Παπαδόπουλος– Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, η κα Ανδρομάχη Σιώρου -Δημοτική Σύμβουλος «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ – Κωνσταντίνος Σβόλης», η κα Μαρία Παππά– Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών-Περιφερειακό Παρατηρητήριο, εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων: κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη-Πρόεδρος του Ομίλου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» , η κα Δήμητρα Χρυσανθοπούλου– Πρόεδρος του «ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ», η κα Μαρία Λιότου – Πρόεδρος του Inner Wheel Πατρών Βορρά-Ρίου και η κα Ελένη Δεμερτζή- Μέλος του «ΙΦΝΕ Αχαΐας- Σωματείο ατόμων με νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας».

Επίσης, παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ., η κα Ανθή Παχή- Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας, μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ», ο Παντελής Αθανασίου-Μέλος του ΔΣ του Promitheas Patras BC, ο Υπεύθυνος επικοινωνίας στον Promitheas Patras BC, κος Δημήτρης Δενδής, η κα Ευσταθία Γιαννιά, ο Συγγραφέας κος Ασημάκης Παπαδάτος-Μέντης, ο κος Θωμάς Γκορίλας– Μέλος της ΕΣΑμεΑ, η κα Γωγώ Παγανιά– Διευθύντρια του «Στρούμπειο»-Νηπιαγωγείου, γονείς & κηδεμόνες, μέλη της Ελληνικής Εταιρίας  Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας, οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», η επί σειρά ετών εθελόντρια κα Νίκη Τσάκωνα, εθελοντές του ΕΕΣ καθώς και φίλοι της Μέριμνας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με κλήρωση δώρων, σε ωφελούμενους και προσωπικό, τα οποία ήταν ευγενική προσφορά καταστημάτων και επιχειρήσεων της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική προσφορά τους προς το Ίδρυμα « Η Μέριμνα»:

Στην συνέχεια, το Μουσικό σύνολο του Κέντρου μας, αποτελούμενο από ωφελούμενους των προγραμμάτων ΚΔ-ΗΦ και ΚΔΑΠμεΑ,
υπό την καθοδήγηση του Εκπαιδευτή Μουσικοκινητικής Αγωγής, κου Σέργιου Σοϊλέ,
επένδυσε μουσικά την εκδήλωση με ρεμπέτικα τραγούδια.

Τέλος, το Κέντρο μας εκφράζει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του για την παρουσία,
την ηθική στήριξη και την συνδρομή όλων όσων συμμετείχαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

 Για το Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»,

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Ανδρέας Δημητρακόπουλος