Ευχαριστήριο προς Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ»

Ευχαριστήριο προς Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ»

 

 

 

Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», εκ μέρους των Ατόμων με Νοητική Υστέρηση που φιλοξενούνται και εκπαιδεύονται στο Ίδρυμα, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους για το συγκινητικό τους ενδιαφέρον, οι οποίοι συνέβαλαν μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “ΔΕΣΜΟΣ”  στη δωρεά χορήγησης πετρελαίου για τις ανάγκες του Κέντρου μας. Το ένθερμο ενδιαφέρον μας συγκίνησε βαθύτατα και αποτελεί εκδήλωση της έμπρακτης συμπαράστασής σας προς την ευπαθή ομάδα των νέων με Νοητική Υστέρηση που εκπροσωπεί το Κέντρο μας.

Να είστε βέβαιοι ότι η προσφορά σας προς το Ίδρυμα που εκπαιδεύει και φιλοξενεί άτομα με Νοητική Υστέρηση θα καλύψει ένα μέρος από τις πολλαπλές ανάγκες του και θα αποτελέσει, όπως κι άλλες παρόμοιες ενέργειες, παράδειγμα ανθρώπινης ευαισθησίας.

            Ελπίζουμε, ότι το έμπρακτο ενδιαφέρον σας θα εκφραστεί και πάλι αν σας χρειαστούμε στο μέλλον για το καλό των παιδιών με νοητική υστέρηση που φιλοξενούνται στο Ίδρυμά μας.  Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Καλές γιορτές με υγεία!

Με  εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

   Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

                                   Ανδρέας Δημητρακόπουλος                               Νικόλαος Μαρκάτος