Ευχαριστήριο προς Παπουτσάνης Α.Β.Ε.Ε. & Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ”

Ευχαριστήριο προς Παπουτσάνης Α.Β.Ε.Ε. & Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ”

 

 

 

 

Πάτρα, 13/10/2021

       Αρ. πρωτ .:  660

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», εκ μέρους των Ατόμων με Νοητική Υστέρηση που φιλοξενούνται και εκπαιδεύονται στο Ίδρυμα, ευχαριστεί θερμά την δωρήτρια εταιρεία Παπουτσάνης Α.Β.Ε.Ε.  για το συγκινητικό της ενδιαφέρον,όπου μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “ΔΕΣΜΟΣ”  δώρισαν (18) κιβώτια με αντισηπτικά για τις ανάγκες του Κέντρου μας.

Το ένθερμο ενδιαφέρον μας συγκίνησε βαθύτατα και αποτελεί εκδήλωση της έμπρακτης συμπαράστασής σας προς την ευπαθή ομάδα των νέων με Νοητική Υστέρηση που εκπροσωπεί το Κέντρο μας.

Να είστε βέβαιοι ότι η προσφορά σας προς το Ίδρυμα που εκπαιδεύει και φιλοξενεί άτομα με Νοητική Υστέρηση θα καλύψει ένα μέρος από τις πολλαπλές ανάγκες του και θα αποτελέσει, όπως κι άλλες παρόμοιες ενέργειες, παράδειγμα ανθρώπινης ευαισθησίας για όλη την τοπική κοινότητα.

            Ελπίζουμε, ότι το έμπρακτο ενδιαφέρον σας θα εκφραστεί και πάλι αν σας χρειαστούμε στο μέλλον για το καλό των παιδιών με νοητική υστέρηση που φιλοξενούνται στο Ίδρυμά μας.  Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

 

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο