Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Μεσσηνίων Πάτρας

Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Μεσσηνίων Πάτρας

merimna new

 

 

 

Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», εκ μέρους των Ατόμων με Νοητική Υστέρηση που φιλοξενούνται και εκπαιδεύονται στο Ίδρυμα, ευχαριστεί  τον Σύλλογο Μεσσηνίων Πάτρας για το ένθερμο ενδιαφέρον τους, το οποίο μας συγκίνησε βαθύτατα!

Η δωρεά τους με σκοπό την αγορά ειδών τροφίμων (κρέας) εκδηλώνει την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς την ευπαθή ομάδα των ατόμων με Νοητική Υστέρηση που εκπροσωπεί το Κέντρο μας.

Η προσφορά τους προς το Ίδρυμα που εκπαιδεύει και φιλοξενεί άτομα με Νοητική Υστέρηση θα καλύψει ένα μέρος από τις πολλαπλές ανάγκες του και θα αποτελέσει, όπως κι άλλες παρόμοιες ενέργειες, παράδειγμα ανθρώπινης ευαισθησίας.

Έχουμε μεταφέρει στα μέλη του Συλλόγου και σε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και την επιτυχία της δράσης που πραγματοποιήθηκε, την συγκίνηση και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας.

Ελπίζουμε, ότι το έμπρακτο ενδιαφέρον τους θα εκφραστεί και πάλι αν τους χρειαστούμε στο μέλλον για το καλό των παιδιών με νοητική υστέρηση που φιλοξενούνται στο Ίδρυμά μας.

Με  εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

                              Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

                   Ανδρέας Δημητρακόπουλος                 Νικόλαος Μαρκάτος