Καλοκαιρινή Εκδήλωση του Κέντρου 2019

Καλοκαιρινή Εκδήλωση του Κέντρου 2019

                                                      

 

 

 

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή εκδήλωση για τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου στον προαύλιο χώρο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» στο Άλσος Γηροκομείου.

Η φετινή εκδήλωση είχε τίτλο : «Ελληνικός Κινηματογράφος» και κατά τη διάρκεια της παρουσιάστηκαν μουσικοθεατρικά δρώμενα από τους ωφελούμενους της Α’ Βάρδιας και μουσικοκινητικά δρώμενα από την Β’ Βάρδια .

Στην συνέχεια, προβλήθηκε βίντεο από το Εργαστήριο Η/Υ,  με όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν  κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής .

            Η βραδιά ολοκληρώθηκε με Χορευτικό Πρόγραμμα από το «Λαϊκό Μουσικό Χορευτικό Εργαστήρι» και τον κο Χαλκιόπουλο Παναγιώτη, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.

  Οι εκπαιδευόμενοι έσυραν τον χορό αποχαιρετώντας την εκπαιδευτική χρονιά οι στιγμές της οποίας θα παραμείνουν πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά τους.

           Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Γονείς και Κηδεμόνες, προσωπικό, καθώς και φίλοι του Κέντρου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη προσφορά τους:

το Ζαχαροπλαστείο CARAVEL,το Κέντρο Διάκου, τον κ. Γεώργιο Μαραβέλα, την κα Τραχάνη Ελένη για την διακόσμηση της εκδήλωσης, τις Μουσικούς του Κέντρου κα Δέσποινα Κριμπά & κα Μαίρη Χρονοπούλου, τους Γονείς, τους φίλους καθώς και το προσωπικό του ΜΕΡΙΜΝΑ που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

            Πάνω από όλα, ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τους καλύτερους πρεσβευτές της δουλειάς του Κέντρου μας, για την χαρά που μας προσφέρουν.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»

 

                                                            

 

 

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης