Συνεχίζονται και για την καινούργια εκπαιδευτική χρονιά 2020-2021 τα προγράμματα στις δομές: Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) και ΚΔΑΠμεΑ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Συνεχίζονται και για την καινούργια εκπαιδευτική χρονιά 2020-2021 τα προγράμματα στις δομές: Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) και ΚΔΑΠμεΑ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

   

 

Πάτρα, 17/09/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεχίζονται και για την καινούργια εκπαιδευτική χρονιά στο  Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» τα προγράμματα στις δομές: Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) και ΚΔΑΠμεΑ  «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Στα προγράμματα του  Κέντρου συμμετέχουν  άτομα με νοητική υστέρηση,  κινητικές και συνοδές αναπηρίες, τα οποία προέρχονται από τον Δήμο Πατρέων και όμορους Δήμους αλλά και από περιοχές όλης της Δυτικής Ελλάδας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται αφορούν στην δημιουργική απασχόληση,  εκπαίδευση, εργοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, ψυχαγωγία κλπ)  πέντε εργάσιμες μέρες την εβδομάδα (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούλιο εκτός των επισήμων εορτών και αργιών, σε πρωινή και απογευματινή βάρδια.

Στο Κέντρο μας τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε  Covid-19 Test , πραγματοποιείται καθημερινή θερμομέτρηση  και γενικά τηρούνται όλα τα οριζόμενα από τις σχετικές εγκυκλίους των συναρμόδιων Υπουργείων προκειμένου να διασφαλισθεί η υγεία των ωφελουμένων, των εργαζομένων και εν τέλει του κοινωνικού συνόλου.

Για πληροφορίες και αιτήσεις για νέες εγγραφές απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με την Κοινωνική Υπηρεσία.  Για ορισμό ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 2610221946 και 2610272988 – εσωτ. 2, καθημερινά και ώρες 08:00-13:00.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος               Ο Γραμματέας

Γεωργία Κοκκίνου                 Θεοφάνης Μαγιώνος

 

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης